Gezellig genieten,

ontspannen is altijd dichtbij

Klaar met werken, tijd voor ontspanning en genieten van uw vrije tijd? Alleen, samen met vrienden of met het gezin er op uit. U woont straks midden in het Groene hart van Nederland. Dat betekent eindeloos varen naar het Braassemermeer of De Kaag. Heeft u geen boot? Huren kan ook in de buurt. Geniet al fietsend van een van de vele fietsrouten in de omgeving. Maak de mooiste wandelingen in het populaire wandelnetwerk. Wonen in Nieuw Rein is oneindig genieten van een waterrijk en uniek natuurgebied.


Ontspannen is altijd dichtbij

De diversiteit aan woningtypen en de zeer gunstige ligging in het Groene Hart én in de Randstad maken van Nieuw Rein een zeer aantrekkelijke woonwijk om in te leven en in te wonen. Circa 103 woningen, omgeven door groen en water. Ruim ingetekend op maar liefst 24.000 m2 historische grond en direct grenzend aan de oevers van rivier de Oude Rijn in Hazerswoude-Rijndijk.

Waterrijk wonen is altijd dichtbij

Tijdloos en stijlvolle architectuur met een knipoog naar de klassieke woningbouw. Dat is het uitgangspunt van het ontwerpplan van Architectenbureau Kokon. Verdeeld in het plan zullen veranda’s het straatbeeld gaan bepalen. De meeste tuinen zijn gericht op het zonnige zuidwesten. Alle woningen worden opgeleverd zonder gasaansluiting en krijgen een energiezuinige warmtepomp.

Genieten is altijd dichtbij

U kunt kiezen uit rijwoningen, herenhuizen, diverse twee-onder-één-kap woningen en een vrijstaande woning. Bijna alle twee-onder-één-kap woningen krijgen een veranda en een aantal hebben een open verbinding met de Oude Rijn. Behalve een groen park komt er in Nieuw Rein ook een kleine haven. Bewoners kunnen hier een ligplaats voor een sloepje of bootje kopen.

De stad is altijd dichtbij

Nieuw Rein ligt midden in het Groene Hart én in de Randstad. De N11, A4 en A12 zijn snel en makkelijk te bereiken. Bussen rijden zeer frequent naar nabijgelegen steden als Leiden, Den Haag en Alphen aan den Rijn. Goed om te weten: Hazerswoude-Rijndijk krijgt in 2020 een NS-station waardoor Nieuw Rein nog beter zal aansluiten op het openbaar vervoer netwerk.

Een waterrijke omgeving, recreƫren is altijd dichtbij

  • Ligging in Hazerswoude-Rijndijk, tussen de oevers van rivier de Oude Rijn en de Rijndijk
  • Landelijk wonen, werken in de Randstad en ontspannen in het Groene Hart
  • Bodemwarmtepomp voor duurzame warmte, géén aardgasaansluiting
  • Gemeenschappelijke haventje voor sloep of bootje
  • Waterrijke omgeving, uniek natuurgebied voor rust en ontspanning
  • Leiden, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam binnen 40 autominuten bereikbaar
  • Leiden, Alphen aan den Rijn en Amsterdam zijn ook via het water bereikbaar
  • Sportverenigingen, scholen, buurtwinkels en supermarkten op fietsafstand
  • Toekomstig NS station Hazerswoude-Rijndijk