Divers woonaanbod
2-1 kapwoning Herenhuis
Vrijstaande Villa Eéngezinswoning
Geschakelde 2-1 kapwoningen Huurwoningen
Fraaie woningtypes
en een grote diversiteit,
waar vindt u dat?

Nieuw Rein, eindelijk uw droomhuis op de juiste plek

 

Een divers woonaanbod, transparantie en groen zijn kernwoorden die steeds terugkomen in het ontwerp. Er worden 102 woningen gerealiseerd in diverse groottes en prijsklassen. Van traditionele eengezinswoningen, herenhuizen, 2 onder 1 kapwoningen, een vrijstaande woning, sociale huurwoningen en vrije sector huurwoningen.

Koop- en huurwoningen
De koopwoningen van beide fases zijn 100% uitverkocht. Interesse in een van de huurwoningen? Kijk voor meer informatie op de FAQ pagina op deze website.

Bekijk de situatiekaart voor meer informatie over de wijk!

Er zijn woningen die uitkijken op de Oude Rijn en in het straatbeeld zullen veranda’s kenmerkend zijn. De tuinen zijn royaal en de ruime opzet zorgt voor transparantie tussen de woningen en woonblokken. Voor de bewoners komen er mooie groenstroken en een haventje. Het water in de wijk heeft een open verbinding de Oude Rijn. Watersport en recreatie lopen als een rode draad door de wijk. Bovendien heeft Nieuw Rein een uitstekende bereikbaarheid en het ligt centraal midden in de Randstad.

Nieuw Rein; een plek waar iedereen zich snel thuis voelt.

Naar de interactieve kavelkaart

2 onder 1 kapwoningen (fase 2) I 100% verkocht

Heeft u interesse in een riante 2 onder 1 kapwoning met aan de voorkant vrij zicht op de Oude Rijn? Droom dan even met ons mee. De zon komt op en het gras is bedekt met een laagje dauw. Een dampende kop koffie, een paar eendjes die voorbij kwetteren en verder niets. Heerlijk die rust. Wat is het toch een unieke beleving om bij de Oude Rijn te wonen. Het belooft een mooie dag te worden.

Woonoppervlakte circa 176 – 180 m2
Kaveloppervlakte circa 282 – 354 m2
 

Bekijk hier het woningtype

Geschakelde 2 onder 1 kapwoningen (fase 2) I 100% verkocht

Ontspant het zicht op water u ook altijd? Zoek dan niet langer verder en geniet straks van een blijvend vrij uitzicht op de Oude Rijn. Deze 8 geschakelde 2 onder 1 kapwoningen worden slechts door een rustige weg van de Oude Rijn gescheiden. Met de leefkeuken en een veranda aan de voorzijde van het huis ervaart u hier dat ultieme vrije gevoel. Geniet u hier met een kopje koffie in de hand van de ochtendzon terwijl de boten voorbij varen?

Woonoppervlakte circa 157 – 164 m2
Kaveloppervlakte circa 227 - 286 m2
 

 

Bekijk hier het woningtype

Herenhuizen (fase 2) I 100% verkocht

Het leven in Nieuw Rein is goed. Zeker als u kiest voor zo´n prachtig herenhuis met aan de voorzijde zicht op de Oude Rijn of de haven. Of kiest u liever voor een herenhuis aan het groene parkje in het hart van het plan? Stelt u zich eens voor hoe fijn u in de grote tuin op een mooie zomerse dag geniet van het buitenleven. Of misschien heeft u wel een veranda voor het huis, bereikbaar via de openslaande deuren vanuit de leefkeuken. Even een kopje thee, kijken hoe de kinderen buitenspelen of een boekje lezen. Rust. En dat geeft energie!

Woonoppervlakte circa 151 – 159 m2
Kaveloppervlakte circa 133 – 235 m2

Vrije sector huurwoningen
In Nieuw Rein fase 2 komen 10 vrije sector huurwoningen, waarvan 4 herenhuizen. In de interactieve kavelkaart op deze website is te zien welke woningen dit betreft. Interesse? Meld u aan als belangstellende: www.woneninnieuwrein.nl/aanmelden. We starten ongeveer 2 maanden voor de oplevering van de woningen van fase 2 met de verhuur van de huurwoningen. De prognose van de oplevering is het 4e kwartaal van 2023/ het 1e kwartaal van 2024.

Bekijk hier het woningtype

Eengezinswoningen (fase 2) I 100% verkocht

Een groot huis met landelijke ligging en alle voorzieningen in de nabijheid. Is dat wat u zoekt? Laat uw licht dan eens schijnen op deze prachtige eengezinswoningen met diepe tuinen in het charmante Nieuw Rein aan de Oude Rijn. Ga lekker in de tuin zitten met een goed boek en hoor hoe de kinderen plannen maken om morgen te gaan varen. Wat een rijkdom, wat een vrij gevoel.

Woonoppervlakte circa 128 m2
Kaveloppervlakte circa 116 - 166 m2

Vrije sector huurwoningen
In Nieuw Rein fase 2 komen 10 vrije sector huurwoningen, waarvan 6 eengezinswoningen. In de interactieve kavelkaart op deze website is te zien welke woningen dit betreft. Interesse? Meld u aan als belangstellende: www.woneninnieuwrein.nl/aanmelden. We starten ongeveer 3 maanden voor de oplevering van de woningen van fase 2 met de verhuur van de huurwoningen. De prognose van de start van de bouw van de 2e fase is september 2022 en de bouwperiode duurt ruim een jaar.

Bekijk hier het woningtype

Nieuw Rein, comfortabel wonen is altijd dichtbij