Divers woonaanbod
2-1 kapwoning Herenhuis
Vrijstaande Villa Eéngezinswoning
Geschakelde 2-1 kapwoningen Huurwoningen
Fraaie woningtypes
en een grote diversiteit,
waar vindt u dat?

Nieuw Rein, eindelijk uw droomhuis op de juiste plek

 

Nieuw Rein is volop in ontwikkeling. Een divers woonaanbod, transparantie en groen zijn kernwoorden die steeds terugkomen in het ontwerp. Er worden 102 woningen gerealiseerd in diverse groottes en prijsklassen. Van traditionele eengezinswoningen, herenhuizen, 2 onder 1 kapwoningen, een vrijstaande woning en huurwoningen.

Bekijk de situatiekaart voor meer informatie over de wijk!

Er zijn woningen die uitkijken op rivier de Oude Rijn en in het straatbeeld zullen veranda’s kenmerkend zijn. De tuinen zijn royaal en de ruime opzet zorgt voor transparantie tussen de woningen en woonblokken. Voor de bewoners komt er mooie groenstroken en een kleine haven. Het water in de wijk heeft een open verbinding met rivier de Oude Rijn. Watersport en recreatie lopen als een rode draad door het Groene Hart. Wat Nieuw Rein echt uniek maakt is de uitstekende bereikbaarheid en de centrale ligging midden in de randstad.

Nieuw Rein; een plek waar iedereen zich snel thuis voelt.

INTERESSE? MELD U NU AAN

2 onder 1 kapwoningen

Heeft u interesse in een riante 2 onder 1 kapwoning aan het water? Droom dan even met ons mee. De zon komt op en het gras is bedekt met een laagje dauw. Een dampende kop koffie, een paar eendjes die voorbij kwetteren en verder niets. Heerlijk die rust. Wat is het toch een unieke beleving om bij de Oude Rijn te wonen. Het belooft een mooie dag te worden.

Woonoppervlakte: circa 176-180 m2
Prijzen fase 1: vanaf € 695.000 v.o.n.

Bekijk hier het woningtype

Vrijstaande villa

Bent u die geluksvogel die de enige vrijstaande villa bemachtigt? Dan komt u straks aanrijden en parkeert u uw auto op eigen terrein om vervolgens via de statige zijentree binnen te komen. In de leefkeuken is het al gezellig. De kinderen zitten aan de eettafel huiswerk te maken en uw partner bereidt een lekkere maaltijd. Even een blik naar de woonkamer die via de openslaande deuren aan de tuin en aan het water is verbonden. De sloep dobbert in het water en verleidt om snel weer te gaan varen. Misschien dit weekend?

Woonoppervlakte: circa 202 m2
Prijs: € 930.000 v.o.n.

Bekijk hier het woningtype

Geschakelde 2 onder 1 kapwoningen (fase 2)

Ontspant het zicht op water u ook altijd? Zoek dan niet langer verder en geniet straks van een blijvend vrij uitzicht op de Oude Rijn. Deze 8 geschakelde 2 onder 1 kapwoningen worden slechts door een rustige weg van de Oude Rijn gescheiden. Met de leefkeuken en een veranda aan de voorzijde van het huis ervaart u hier dat ultieme vrije gevoel. Geniet u hier met een kopje koffie in de hand van de ochtendzon terwijl de boten voorbij varen?

Woonoppervlakte: circa 157-164 m2
Prijsindicatie: vanaf € 625.000 v.o.n.

Bekijk hier het woningtype

Herenhuizen

Het leven in Nieuw Rein is goed. Zeker als u kiest voor zo´n prachtig herenhuis aan het water of aan het groene park in het hart van het plan. Stel u eens voor hoe fijn u in de grote tuin op een mooie zomerse dag geniet van het buitenleven. Of misschien heeft u wel een veranda voor het huis, bereikbaar via de openslaande deuren vanuit de leefkeuken. Even een kopje thee, kijken hoe de kinderen buitenspelen of een boekje lezen. Rust. En dat geeft energie!

Woonoppervlakte: circa 151-159 m2
Prijzen fase 1: vanaf € 465.000 v.o.n.

Bekijk hier het woningtype

Eengezinswoningen (fase 2)

Een groot huis met landelijke ligging en alle voorzieningen dichtbij. Is dat wat u zoekt? Laat uw licht dan eens schijnen op deze prachtige eengezinswoningen in het charmante Nieuw Rein aan de Oude Rijn. De enorm diepe tuinen bieden altijd wel een plek in het zonnetje. Ga lekker zitten met een goed boek en hoor hoe de kinderen plannen maken om morgen te gaan varen. Je glimlacht en bent blij met jullie ligplaats in de haven. Wat een rijkdom, wat een vrij gevoel.

Woonoppervlakte: circa 128 m2
Prijsindicatie: vanaf € 400.000 v.o.n.

Bekijk hier het woningtype

Nieuw Rein, comfortabel wonen is altijd dichtbij