Stijlvolle architectuur. Fraaie woningtypes en een grote diversiteit, waar vind je dat?

Nieuw Rein is volop in ontwikkeling. Een divers woonaanbod, transparantie en groen zijn kernwoorden die steeds terugkomen in het ontwerp. Er worden 106 woningen gerealiseerd in diverse groottes en prijsklassen. Van traditionele eengezinswoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woning en huurwoningen. Er zijn woningen die uitkijken op rivier de Oude Rijn en in het straatbeeld zullen veranda’s kenmerkend zijn. De tuinen zijn royaal en de ruime opzet zorgt voor transparantie tussen de woningen en woonblokken. Voor de bewoners komt er een groen parkje en een kleine haven. Het water in de wijk heeft een open verbinding met rivier de Oude Rijn. Watersport en recreatie lopen als een rode draad door het Groene Hart. Wat Nieuw Rein echt uniek maakt is de uitstekende bereikbaarheid en de centrale ligging midden in de randstad.

Nieuw Rein; een plek waar iedereen zich snel thuis voelt.

Divers woonaanbod

Nieuw Rein is volop in ontwikkeling. We realiseren straks woningen in diverse groottes en prijsklassen. Klik op de situatietekening of plankaart en bekijk alvast de eerste schetsen van de woningtypes. Bij de inschrijving vragen wij van u welke woningtype uw grootste voorkeur heeft.

Eéngezinswoning
Herenhuis
Geschakelde 2-1 kapwoning
2-1 kapwoning
Vrijstaande Villa
Huurwoningen

Genieten van ‘t land,

profiteren van de stad

Nieuw Rein is prachtig gesitueerd aan de oevers van de rivier de Oude Rijn. De nieuwe woonwijk wordt gebouwd in Hazerswoude-Rijndijk. De centrale ligging, zowel in het Groene Hart als in de Randstad, maken van deze locatie een summum voor de ware levensgenieters. Want waar kunt u centraal wonen in het Groene Hart én werken in de Randstad? Leiden op 10 minuten afstand, Den Haag en Amsterdam liggen op nog geen 30 autominuten afstand van Nieuw Rein.

Nieuw Rein, actief, sportief of gewoon relaxen


Meld u nu aan