2-1 kapwoningen

Woonoppervlakte circa 176 – 180 m2
Kaveloppervlakte circa 282 - 354 m2

Terug naar woningtypes Naar de interactieve kavelkaart

2 onder 1 kapwoningen

Heeft u interesse in een riante 2 onder 1 kapwoning met aan de voorzijde vrij zicht op de Oude Rijn? Droom dan even met ons mee. De zon komt op en het gras is bedekt met een laagje dauw. Een dampende kop koffie, een paar eendjes die voorbij kwetteren en verder niets. Heerlijk die rust. Wat is het toch een unieke beleving om bij de Oude Rijn te wonen. Het belooft een mooie dag te worden.

De fenomenale ligging van de 2 onder 1 kapwoningen is een grote kwaliteit, maar kijk verder en ontdek dat deze luxe, bijzonder comfortabele woningen meer te bieden hebben. Met circa 176 tot 180 m² woonoppervlakte, een sfeervolle leefkeuken en een ruime woonkamer die met elkaar uitwisselbaar zijn. U kiest dus zelf of u aan de tuinzijde de woonkamer creëert of aan de voorzijde van uw woning. U parkeert op eigen terrein of in de garage. Op de verdiepingen bevinden zich 5 riante slaapkamers, het is oprecht heerlijk wonen hier. Gezellig samen zijn en toch dat gevoel van vrijheid? U vindt het hier! Bekijk de verschillende plattegronden en ontdek dat dit een huis is om verliefd op te worden.

Bij de prijzen van de woningen zijn luxe sanitair, een bodemwarmtepomp, vloerverwarming, koeling en balansventilatie (met warmteterugwinning) inbegrepen.

Plattegronden

leefkeuken aan de voorgevel en ruime woonkamer aan de tuinzijde

Plattegronden

ruime woonkamer aan de voorgevel en leefkeuken aan de tuinzijde

Nieuw Rein, comfortabel wonen is altijd dichtbij