Geschakelde 2-1 kapwoning

Woonoppervlakte circa 157 – 164 m2
Kaveloppervlakte circa 227 - 286 m2

Terug naar woningtypes Naar de interactieve kavelkaart

Geschakelde 2 onder 1 kapwoning (fase 2)

Ontspant het zicht op water u ook altijd? Zoek dan niet langer verder en geniet straks van een blijvend vrij uitzicht op de Oude Rijn. Deze 8 geschakelde 2 onder 1 kapwoningen worden slechts door een rustige weg van de Oude Rijn gescheiden. Met de leefkeuken en een veranda aan de voorzijde van het huis ervaart u hier dat ultieme vrije gevoel. Geniet u hier met een kopje koffie in de hand van de ochtendzon terwijl de boten voorbij varen?

Uw auto parkeert u bij thuiskomst op eigen terrein. Stap uit en ontspan in de leefkeuken, de grote woonkamer of de heerlijk zonnige tuin. Dankzij de woonoppervlakte van circa 157 tot 164 m² krijgt u alle ruimte om te variëren met de opstelling van de meubels. Dit huis heeft 3 slaapkamers met de mogelijkheid voor het creëren van een 4e of zelfs 5e slaapkamer. Ontdek of deze mooie geschakelde 2 onder 1 kapwoning uw nieuwe thuis wordt.

Bij de prijzen van de woningen zijn luxe sanitair, een bodemwarmtepomp, vloerverwarming, koeling en balansventilatie (met warmteterugwinning) inbegrepen.

Plattegronden

Nieuw Rein, comfortabel wonen is altijd dichtbij