Vrijstaande Villa

Woonoppervlakte: circa 202 m2

Terug naar woningtypes Naar de interactieve kavelkaart

Vrijstaande villa

Bent u die geluksvogel die de enige vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 202 m² bemachtigt? Dan komt u straks aanrijden en parkeert u uw auto op eigen terrein om vervolgens via de statige zijentree binnen te komen. In de leefkeuken is het al gezellig. De kinderen zitten aan de eettafel huiswerk te maken en uw partner bereidt een lekkere maaltijd. Even een blik naar de woonkamer die via de openslaande deuren aan de tuin en aan het water is verbonden. De sloep dobbert in het water en verleidt om snel weer te gaan varen. Misschien dit weekend?

De diepe tuin ligt op het zuidoosten en dat betekent dat u van de vroege ochtend tot einde van de dag geniet van de zon. En dat met zicht op de gezellige binnenhaven. Ziet u zichzelf hier al zitten? U heeft maar liefst 4 slaapkamers en veel praktische opbergruimte. Door de tuitgevel is de 2e verdieping extra ruim en sfeervol. Laat u inspireren en wie weet, wordt dit vrijstaande huis uw droomhuis wordt.

Bij de prijs van de woningen zijn luxe sanitair, een bodemwarmtepomp, vloerverwarming en balansventilatie (met warmteterugwinning) inbegrepen.

Plattegronden

Nieuw Rein, comfortabel wonen is altijd dichtbij