FAQ

De voorbereiding en de procedures die doorlopen moeten worden heeft helaas meer tijd nodig dan was voorzien. Om die reden moeten we de verkoop - die gepland was net na de zomer - verschuizen naar november 2019.

Er komen 106 woningen, verdeeld over 17 Eengezinswoningen, 33 Herenhuizen, 8 Geschakelde 2 onder 1 kap woningen, 30 2 onder 1 kap woningen, een vrijstaande Villa en 17 huurwoningen. Op de pagina woningen vindt u meer informatie over de woningen.

Het ontwerpbestemmingsplan zal, naar verwachting, na de zomer ter inzage worden gelegd door en bij de gemeente Alphen aan den Rijn. Daarna zal de omgevingsvergunning worden aangevraagd en verleend.

U kunt zich inschrijven als belangstellende voor een woning via de website NieuwRein. Wij houden u dan op de hoogte over de ontwikkelingen door middel van nieuwsbrieven. Uiteindelijk volgt de uitnodiging voor de start van de verkoop.

De planning is om in de eerste helft van 2020 te starten met de bouw van de eerste woningen.

U kunt uitgaan van circa 12 maanden bouwtijd.

De nieuwbouwwoningen in Nieuw Rein worden niet aangesloten op het gasnet en krijgen geen gasaansluiting. De woningen krijgen een individuele warmtepomp met vloerverwarming.

Ja, de woningen kunnen worden uitgebouwd of anders ingedeeld. Straks zal er een meerwerklijst zijn waarop de verschillende keuze en uitbreidingsmogelijkheden inzichtelijk zijn gemaakt.

Alle geschakelde 2 onder 1 kap woningen, de 2 onder 1 kap woningen en de vrijstaande woning hebben minimaal één eigen parkeerplaats en beschikken in de meeste gevallen ook over een garage.

Vrij op naam betekent dat u koopt inclusief btw en overdrachtsbelasting en inclusief de notariskosten voor de overdracht.