FAQ

Alle koopwoningen in Nieuw Rein zijn 100% uitverkocht. U kunt zich helaas niet meer aanmelden als reservekandidaat.

Nieuw Rein bestaat uit 102 woningen verdeeld over 2 fasen. Er komen 15 eengezinswoningen, 33 herenhuizen, 8 geschakelde 2 onder 1 kap woningen, 30 2 onder 1 kapwoningen en 1 vrijstaande villa. Van deze woningen zijn 4 herenhuizen en 6 eengezinswoningen (in fase 2) vrije sector huurwoningen. Op de pagina woningen vindt u meer informatie.

Daarnaast komen er nog 15 sociale huurwoningen. Deze worden verhuurd door woningcorporatie Habeko wonen.

Alle woningen van Nieuw Rein zijn opgeleverd.

De nieuwbouwwoningen in Nieuw Rein zijn niet aangesloten op het gasnet en zijn dus gasloos. Alle woningen hebben een individuele bodemwarmtepomp met vloerverwarming en -koeling.

Alle 2 onder 1 kap woningen parkeren op eigen terrein en beschikken ook over een garage. De rijwoningen en herenhuizen parkeren op een parkeerplaats op het binnenterrein of in de straat. Daarnaast zijn er aan de 'Pleyn 68 zijde' nog zes extra openbare parkeerplaatsen.

In Nieuw Rein fase 2 zijn 10 vrije sector huurwoningen (4 herenhuizen en 6 eengezinswoningen). Er zijn nog enkele rijwoningen aan de Rijndijk en herenhuizen aan de Frederikshoeve beschikbaar. Deze zijn per direct te betrekken. Wilt u meer informatie over de huurwoningen? Op Funda leest u alles over de woningen. U kunt ook direct een bezichtiging aanvragen met De Pater Makelaardij of Alpina Makelaardij.

Voor de verhuur van de woningen hebben wij De Pater Makelaardij uit Waddinxveen en Alpina Makelaardij uit Rijnsburg in de arm genomen. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met de makelaars op. U kunt ook direct aan bezichtiging inplannen.
 

De Pater Makelaardij                   


De Pater Makelaardij
Kerkweg-Oost 224
2741 HA Waddinxveen
T: 0182 - 613 822
E: nieuwbouw@depater.nl

Alpina Makelaardij
Oegstgeesterweg 30
2231 AZ Rijnsburg
T: 071 - 405 16 30
E: nieuwbouw@alpina.nl

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in Nieuw Rein is een aantal minimale huureisen opgesteld waaraan moet worden voldaan.

  • Huurtermijn minimaal 1 jaar
  • Waarborgsom 2 maanden huur
  • Inkomenseis minimaal 3 keer de huur als bruto salaris en een arbeidscontract voor onbepaalde tijd
  • ZZP'ers en ondernemers in overleg
  • Woningdelers of 'friends-contracten' worden niet toegestaan

Twijfelt u of u al dan niet geheel voldoet aan één van bovenstaande eisen? Neem in dat geval contact op met één van de makelaars. Zij staan voor u klaar.

De verhuur van de 15 sociale huurwoningen is verlopen via woningbouwcorporatie Habeko wonen uit Hazerswoude-Rijndijk verzorgd. Alle woningen zijn momenteel verhuurd.

Pleyn 68 is een multifunctioneel centrum wat activiteiten organiseert voor jong en oud. Voor meer informatie: www.pleyn68.nl