De vaart zit er goed in!

Wilma Wonen ontwikkelt 106 woningen op het voormalig Avery Dennison terrein aan de Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk. De sloop is inmiddels voltooid. Achter de schermen zijn wij druk bezig met de bestemmingsplan procedure én werken we ook het ontwerp verder uit. Alles om er voor te zorgen dat wij in het najaar de verkoop kunnen starten.

 

 

 

Verkoopteam Nieuw Rein
Verkoopteam Nieuw Rein

Met de Leeuw Makelaars uit Leiden en De Pater Makelaardij uit Waddinxveen hebben we twee enthousiaste verkoopteams aan boord, met veel ervaring, voor het verkopen van de woningen in ons project Nieuw Rein.

Meer info
Architect aan het woord
Architect aan het woord

Kokon Stedenbouw & Architectuur is verantwoordleijk voor het ontwerp van Nieuw Rein.

Meer info
Woningplattegronden van Nieuw Rein online
Woningplattegronden van Nieuw Rein online

Het gaat goed met de ontwikkeling van de nieuwbouwwoningen in Nieuw Rein. We zijn weer een stapje verder in de ontwerpfase en dus kunnen we u nu de woningplattegronden laten zien.

Meer info
Sloop is voltooid
Sloop is voltooid

De sloop van de oude fabriekshallen op het voormalig Avery Dennison terrein is afgerond. Bekijk de film van de locatie na sloop.

Meer info
Anterieure overeenkomst voor project
Anterieure overeenkomst voor project "Nieuw Rein" gesloten met de gemeente Alphen aan den Rijn

Projectontwikkelaars Wilma Wonen & Heembouw sluiten anterieure overeenkomst met de gemeente Alphen aan den Rijn om de realisatie van ‘Nieuw Rein’ mogelijk te maken.

Meer info