Online verkoop fase 2 gestart

donderdag 30 september 2021

De verkoop van de 42 woningen van Nieuw Rein fase 2 is online gestart! Het is vanaf nu mogelijk om u in te schrijven voor uw favoriete bouwnummer(s).

Interactieve kavelkaart
Op de website vindt u een kavelkaart met, per bouwnummer, de prijzen, alle woningkenmerken en een link naar de verkoopdocumenten. Bekijk op het gemak welke woningen u het meest aanspreken en schrijf u in via uw persoonlijke account!

» NAAR DE KAVELKAART

Inschrijven via uw persoonlijke account
In uw persoonlijke account ziet u vanaf donderdag 30 september om 17.00 uur het inschrijfformulier voor Nieuw Rein fase 1 staan. In dit formulier kunt u uw favoriete bouwnummers, in volgorde van uw voorkeur, aan ons doorgeven. Wilt u in aanmerking komen voor een van de woningen? Dan vragen wij u het formulier vóór maandag 11 oktober om 12.00 uur volledig in te vullen en te ondertekenen. Heeft u nog geen woonaccount? Maak er dan nu een aan.

» SCHRIJF U IN

Wanneer vindt de toewijzing plaats?
Op maandag 11 oktober om 12.00 uur sluit de inschrijving en dan? Maandagmiddag de 11e vindt direct de toewijzing van de woningen plaats. Krijgt u een woning toegewezen dan verneemt u dat uiterlijk dinsdag 12 oktober via een van de makelaars. Kunnen wij u geen woning toewijzen, dan ontvangt u uiterlijk die dag hierover een mail.

Vragen of onduidelijkheden?
Heeft u een vraag en/ of is er iets onduidelijk? Neem gerust contact op met De Pater Makelaardij of De Leeuw Makelaardij. De verkoopadviseurs staan u graag te woord!

» NEEM CONTACT OP

Terug naar overzicht