Viering start bouw Nieuw Rein fase 2

woensdag 21 september 2022

Eind augustus is de eerste paal geslagen van de woningen van Nieuw Rein fase 2 in Hazerswoude-Rijndijk. Woensdag 21 september werd dit bijzondere moment op de bouw gevierd!

VOF Rijndijk 86, de samenwerking tussen Wilma Wonen en Heembouw Wonen, vierde de start bouw samen met de kopers, gemeente Alphen aan den Rijn, Habeko wonen en andere betrokkenen op de plek waar de woningen van fase 2 komen. Deze fase bestaat uit 42 koopwoningen, 10 vrije sector huurwoningen en 15 sociale huurwoningen. Samen met de woningen van fase 1 zijn er op dit moment 102 woningen in aanbouw.

Kennismaken met toekomstige buren
​Het was een gezellige drukte op de bouwplaats. Ruim 100 mensen waren aanwezig en vierden het feestje mee. Na een speech van Gerard Bac namens VOF Rijndijk 86 richtte Chantal Strang, Manager Klant en Woning van Habeko wonen, zich tot de aanwezigen. Vervolgens werd er samen met alle aanwezigen met een glaasje bubbels geproost op een succesvolle bouw. De middag eindigde met een gezellige borrel waar kopers uitgebreid de tijd hadden om hun toekomstige buren te ontmoeten. De kinderen werden vermaakt met goocheltrucs en ballonnenkunst.

Wij wensen Heembouw een hele voorspoedige bouwperiode!

Terug naar overzicht