Eerste woningen opgeleverd van fase 1

maandag 17 april 2023

Vandaag is een bijzondere dag voor VOF Rijndijk 86, een samenwerking tussen projectontwikkelaar Wilma Wonen en Heembouw Wonen. De eerste woningen van Nieuw Rein fase 1 zijn opgeleverd!

Nieuw rein komt nu écht tot leven
Na een succesvolle verkoop is de bouw van de 35 woningen van fase 1 in maart 2022 gestart. Nu, ruim een jaar later, zijn na een voorspoedige bouwperiode de eerste woningen opgeleverd. Naar verwachting krijgen de laatste kopers de eerste helft van mei de sleutel van hun mooie woning. Nu de eerste fase wordt opgeleverd en het sloepenhaventje in de wijk binnenkort in gebruik wordt genomen, komt Nieuw Rein écht tot leven.

Henk Robbertsen, projectontwikkelaar bij Wilma Wonen, vertelt: “De oude fabriekslocatie van Avery Dennison heeft plaatsgemaakt voor een prachtige nieuwe wijk met een eigen identiteit, waarbij de Oude Rijn weer is teruggegeven aan de omgeving. Een mooie leefomgeving voor de nieuwe bewoners, maar zeker ook voor de mensen uit de buurt. Dit wordt een plek waar iedereen zich thuis zal voelen.” Pedro van Luling, Senior Projectontwikkelaar bij Heembouw Wonen, vult aan: “Voor mij is een belangrijke drijfveer bij een ontwikkeling om de omgeving een stukje mooier te maken. Bij Nieuw Rein zijn we hier zeker weer in geslaagd en daar zijn we trots op.”

Prognose oplevering fase 2
Alle woningen van zowel de eerste als tweede fase van Nieuw Rein zijn verkocht. De bouw van de 67 woningen van fase 2 is in augustus 2022 gestart en verloopt heel voorspoedig. De prognose van de oplevering van de eerste woningen is het vierde kwartaal van 2023.

Terug naar overzicht