Herenhuizen

Woonoppervlakte circa 151 – 159 m2
Kaveloppervlakte circa 133 – 235 m2

Terug naar woningtypes Naar de interactieve kavelkaart

Herenhuizen

Het leven in Nieuw Rein is goed. Zeker als u kiest voor zo´n prachtig herenhuis met aan de voorzijde zicht op de Oude Rijn of de haven. Of kiest u liever voor een herenhuis aan het groen in het hart van het plan. Stelt u zich eens voor hoe fijn u in de grote tuin op een mooie zomerse dag geniet van het buitenleven. Of misschien heeft u wel een veranda voor het huis, bereikbaar via de openslaande deuren vanuit de leefkeuken. Even een kopje thee, kijken hoe de kinderen buitenspelen of een boekje lezen. Rust. En dat geeft energie!

Met een woonoppervlakte van maar liefst circa 151 tot 159 m² woont u ruim! Ook de kavels hebben goede afmetingen, wat dat vrije gevoel van ´buiten wonen´ versterkt. De riante breedte van 6 meter zorgt ervoor dat ook de 4 slaapkamers mooi groot zijn. Behoefte aan een 5e slaapkamer? Daar biedt de 2e verdieping alle ruimte voor. Ga er even rustig voor zitten en bedenk waar u het liefst zou willen wonen. De variatie in uitstraling en ligging is groot. Ontdek uw favoriete plek.

Bij de prijzen van de woningen zijn luxe sanitair, een bodemwarmtepomp, vloerverwarming, koeling en balansventilatie (met warmteterugwinning) inbegrepen.

Plattegronden

Nieuw Rein, comfortabel wonen is altijd dichtbij