Eerste vrije sector huurwoningen opgeleverd

maandag 16 oktober 2023

Vandaag zijn de eerste 5 vrije sector huurwoningen opgeleverd. Wij zijn erg blij en trots dat het zover is! Wij nodigen iedereen van harte uit voor het open huis op donderdag 26 oktober (15.00 tot 17.00 uur) en op zaterdag 28 oktober (10.00 tot 12.00 uur).

De woningen worden nog voorzien van wandafwerking, de keukens worden binnenkort geplaatst en de aanleg van de tuinen staat ook op korte termijn gepland. Begin december 2023 kan de sleutel aan de eerste huurder worden overhandigd. Kijk voor meer informatie over de woningen op Funda.

Interesse om naar het open huis te komen?
Bent u van plan om naar het open huis te komen? Marcel van der Velden van De Pater Makelaardij en Jaap van Oostrum van Alpina Makelaardij staan u donderdag 26 en zaterdag 28 oktober te woord over al uw vragen en geven u graag een rondleiding door de prachtige woningen. Heeft u zich nog niet aangemeld? Stuur een mail naar verkoop@wilmawonen.nl en laat ons weten welke dag u naar het open huis komt en ontvang een uitnodiging met meer informatie.

Voldoet u aan de minimale huureisen?
Controleer voordat u naar het open huis komt of u aan de minimale huureisen voldoet. Zo voorkomt u teleurstelling achteraf. De minimale huureisen zijn: 

  • Per direct beschikbaar
  • Huurtermijn minimaal 1 jaar
  • Waarborgsom 2 maanden huur
  • Inkomenseis minimaal 3 keer de huur als bruto salaris en contract voor onbepaalde tijd
  • Woningdelers zijn niet toegestaan
  • Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan
Heeft u vragen?
Heeft u vragen over de vrije sector huurwoningen? Wellicht staat het antwoord op uw vraag bij de veelgestelde vragen op de website van Nieuw Rein. Staat het antwoord hier niet tussen, neem dan gerust contact op met de makelaars.
 
Graag tot 26 of 28 oktober aanstaande!

Terug naar overzicht